Zoeken naar deurbeslag jaren 30

   
 
 
 
deurbeslag jaren 30
 

om dit artikel te bstellen klikt u hier voor onze webshop met deurbeslag. nr.2 tonmodel, jaren dertig met ebbenhout, mat. Paar deurklinken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking of een geborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart ebben-hout. Dit model uit de jaren 30 wordt compleet geleverd met twee.
greepjes kast
Klassiek deurbeslag Ton-model Jaren 30 deurbeslag Klassiekdeurbeslag.nl.
Of u nu op zoek bent naar ton-model deurbeslag, typisch jaren 30 deurbeslag, espagnoletten of een wc-slot in klassieke stijl, Klassiedeurbeslag.nl is hét adres voor al uw deurbeslag. Bekijk onze deurkrukken. Als we spreken over jaren 30 deurbeslag, mag het ton-model deurbeslag zeker niet ontbreken.
vervangen cilinderslot buitendeur
Deurkruk Ton Jaren 30 deurbeslag met ebbenhout Deurbeslagdirect.nl.
Deurkruk Ton Jaren 30 deurbeslag met ebbenhout. Ton model deurkrukken binnendeurbeslag in jaren 30 stijl. Het populairste model deurkrukken uit de jaren 30 is het Ton model met ebbenhout. Wij bieden het Ton model aan in twee finishes: de deurkruk Ton nikkel glans met ebbenhout en de deurkruk Ton nikkel mat met ebbenhout.
online
Retro Deurbeslag Authentiek deurbeslag Scherpste prijs.
Voor elke stijlperiode tussen 1890 en 1940 hebben wij een complete en unieke lijn in deur en raambeslag. Voor de periode tot 1915 is het wat sierlijker en verder tot in de jaren 30 wordt het wat strakker, dit komt overeen met de paneeldeuren en architraven die in de loop der jaren van veel profilering overgaan naar de strakke Bruynzeeldeuren. Het deurbeslag wordt in eigen beheer op ambachtelijke wijze geproduceerd zodat we het scherp geprijsd kunnen aanbieden en we het deurbeslag exact naar oud model kunnen vervaardigen.
vuurspuwen
Jaren 30 deurbeslag deurbeslag.nl.
Wat het jaren 30 deurbeslag van GPF bouwbeslag extra bijzonder maakt, is het feit dat de deurkrukken ook gebruikt kunnen worden als raamkrukken op draai-/kiepsystemen. Ook zijn er raamuitzetters verkrijgbaar waarbij het handvat dezelfde look and feel hebben als ons deurbeslag.
Ton-Model jaren 30 dertig deur en raambeslag Webwinkel voor deurbeslag.
Overzicht van het assortiment jaren 30 dertig Ton Model beslag. Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm. In deze serie is zowel deurbeslag deurkrukken, deurgrepen, wc-sluitingen, sleutelrozetten, espagnoletten en cilinderrozetten, raambeslag raamuitzetters, raamboompjes en raamgrepen als meubel-/keukenbeslag.
Ton-model jaren 30 deurkruk.
De deurgreep ton-model is via deze link te bestellen. Naast de ramen en deuren kan de jaren 30 stijl met het ton-model doorgetrokken worden naar de keuken met het ton-model als keukengreep of naar de rest van het interieur met het ton-model als meubelgreep.
Vind deurbeslag jaren 30 op Marktplaats.nl.
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van raam en deurbeslag van de jaren 1900 tot eind jaren 30 van de fabrikant gbt bonomi met kwaliteitscertificaat iso 9001 in de stijlen: nouveau jugendstil art deco bauhaus frankfurter dudok en het zeer bekende tonmodel.

Contacteer ons